Okosotthonok, ingatlanok

  • Tervezése
  • Kivitelezése
  • Üzemeltetése

Egy kézben.

Egyedi igények alapján tervezünk okosotthon rendszereket és megoldásokat hálózat szolgáltatással akár meglévő, vagy még csak tervezés alatt álló ingatlanokba.

A technológia mindenki számára elérhető és 100%-ig egyedi igényekre szabható.

Teljes vagy részleges rendszer kiépítését is vállaljuk.

Amennyiben az okosotthon kivitelezés első lépéseként beépítésre kerül a központi “agy”, úgy akkor is könnyen bővíthető lesz a későbbiekben a rendszer, ha először csak egy funkció megvalósítása a cél.

Okosotthon rendszereink modulárisan bővíthetőek és variálhatóak.

Üzemeltetés

A tervezés és kivitelezés befejezése után a megrendelővel egyeztetett igények szerint üzemeltetést, szervizt is vállalunk. A szerviz lehet helyszíni, de sok módosítást és javítást a távolból is el tudunk végezni a megrendelő kérésére.

Tapasztalataink szerint az okosotthon rendszerek “beszokási” időszaka körülbelül fél-egy év. Ez azt jelenti, hogy a kezdeti beállítások ebben az időszakban finomhangolást igényelnek. Tehát az indulást követő időszakban havonta / negyedévenként (egyedi igények szerint) történik egy felülvizsgálat, ahol a megrendelő igényei szerint a korábbi beállítások többszöri módosításra kerülhetnek.

Az egy éves időszak végére biztosan sikerül majd megtalálni azt a beállítási mátrixot, ami a lehető legjobb a benne élők számára.

Rendszerek

Az utánkövetési és üzemeltetési szolgáltatás nem kötelező.

Nyitott rendszer

Rendszereink nyitott megoldással is megrendelhetőek, tehát a beszerelést követően a tulajdonos szabadon módosíthatja a beállításokat.

Zárt rendszer

Emellett kérhető olyan beállítás is, hogy a tulajdonos ne tudja módosítani a beállításokat, kizárólag az üzemeltető Okosotthon Labor csapata.

Még többet szeretnél megtudni a lehetőségekről és okosotthon rendszerekről?

Ne maradj le semmiről!