1. ÉVAD 21. videó

Easee E-autó töltő konfiguráció

2022.06.01.

Legutóbbi videónkban láthattátok, hogyan került letelepítésre a 4db easee charge-ból álló töltőállomás telephelyünkön. A mai epizódban e művelet szoftveres (applikáción keresztüli) megvalósítását, valamint a töltők üzembehelyezésének és üzemeltetésének folyamatát mutatjuk be nektek lépésről lépésre.

Házigazdák

Kálmán Gergely

OkosotthonLabor

Zelena Gergely

OkosotthonLabor

Kapcsolódó epizódok

Dimmer modulok

Dimmer modulok

Az OkosOtthon Labor mai videójában a világítástechnikában igen hangsúlyos háttérmunkásokkal foglalkozunk, melyek csendben teszik a dolgukat kapcsolóink mögött. A dimmer modulok segítségével végezhetjük el izzóink fényerőszabályozását és vezérlését. A mai epizódban bemutatjuk nektek a kínálatunkban elérhető Sunricher és Qubino dimmer modulokat és azok főbb tulajdonságait.

bővebben
SmartHome Expo 2022 – Összefoglaló

SmartHome Expo 2022 – Összefoglaló

Mai videónkban egy rövid összefoglalóval készültünk nektek a múlt héten megrendezésre kerülő SmartHome Expóról. A rendezvényen az OkosOtthon Labor csapata is tiszteletét tette és egy rendhagyó 2 órás podcast adás keretében mikrofonvégre kapta a magyarországi smart home éra számos meghatározó alakját. Az expón készült podcast adás első részét már megtaláljátok a streaming platformokon!

bővebben
Easee E-autó töltő telepítés

Easee E-autó töltő telepítés

Korábbi unboxing videónkban bemutattuk nektek az easee okos E-autó töltőt, illetve annak főbb tulajdonságait. A mai rendhagyó epizódban jól megszokott stúdiónkat elhagyva egy külső helyszínről jelentkezünk, ahol végigkísérhetitek azt, hogy miként kerül telepítésre 4db easee charge a gyári töltőoszlopra.

bővebben

Iratkozz fel hírlevelünkre!