1. ÉVAD 19. videó

Relé modulok konfigurálása

2022.05.19.

Homey percek sorozatunk mai epizódja a múlt héten bemutatott relé modulok sokaságára épül. Az epizód során bemutatjuk nektek, hogy a különböző gyártóktól származó eszközök és kommunikációs protokollok (Z-Wave, Zigbee) milyen konfigurációs lehetőségeket adnak nekünk Homey-n keresztül akár olyan mélységben is, hogy az automatizmus futásához ne legyen szükség a központ közreműködésére.

Házigazdák

Kálmán Gergely

OkosotthonLabor

Zelena Gergely

OkosotthonLabor

Kapcsolódó epizódok

Dimmer modulok

Dimmer modulok

Az OkosOtthon Labor mai videójában a világítástechnikában igen hangsúlyos háttérmunkásokkal foglalkozunk, melyek csendben teszik a dolgukat kapcsolóink mögött. A dimmer modulok segítségével végezhetjük el izzóink fényerőszabályozását és vezérlését. A mai epizódban bemutatjuk nektek a kínálatunkban elérhető Sunricher és Qubino dimmer modulokat és azok főbb tulajdonságait.

bővebben
SmartHome Expo 2022 – Összefoglaló

SmartHome Expo 2022 – Összefoglaló

Mai videónkban egy rövid összefoglalóval készültünk nektek a múlt héten megrendezésre kerülő SmartHome Expóról. A rendezvényen az OkosOtthon Labor csapata is tiszteletét tette és egy rendhagyó 2 órás podcast adás keretében mikrofonvégre kapta a magyarországi smart home éra számos meghatározó alakját. Az expón készült podcast adás első részét már megtaláljátok a streaming platformokon!

bővebben
Easee E-autó töltő konfiguráció

Easee E-autó töltő konfiguráció

Legutóbbi videónkban láthattátok, hogyan került letelepítésre a 4db easee charge-ból álló töltőállomás telephelyünkön. A mai epizódban e művelet szoftveres (applikáción keresztüli) megvalósítását, valamint a töltők üzembehelyezésének és üzemeltetésének folyamatát mutatjuk be nektek lépésről lépésre.

bővebben

Iratkozz fel hírlevelünkre!